DJ Miss Dada
Over DJ Miss Dada

De ‘groove’ staat centraal bij Miss Dada. In 2000 is zij begonnen als presentator en samensteller van het radio-programma The Jazzcorner bij het radiostation Amstelveen Lokaal, waarin een grote variëteit aan stijlen de ether in ging. Met haar platenkoffer in de hand liep zij binnen bij het poppodium P60, waar de maandelijkse jazzmiddag gehouden werd. Daar draaide zij lekkere muziek voor en na aanvang van het concert en in de pauzes. Ze kreeg de smaak te pakken van het draaien voor publiek en begon in 2003 als vaste DJ bij het Hitfeest, het maandelijkse 70’s, 80’s en 90’s feest in P60.

In 2005 begon zij met het organiseren van haar ‘eigen’ feesten: Funky Friday – supported by Arrow Jazz FM. Bij deze funksouljazzlatinhouse experience stond at de kwaliteit van de muziek centraal en werden de gasten getrakteerd op een mix van gezelligheid, lekker eten, vette grooves en een super-atmosfeer.

Vanaf februari 2007 draaide DJ Dada weer op de radio, bij het nieuwe station RTV Amstelveen met het vertrouwde programma The Jazzcorner.

DJ Dada heeft haar vleugels uitgeslagen en draait sinds 2007 overal in Nederland. Ze draaide regelmatig tijdens Let’s Go Dancing in P3, Purmerend – een feest gericht op disco, soul, Motown en 80’s. In juni 2007 mocht ze het Oxy-podium op Beeckestijn Pop afsluiten; een groot muziekfestival in Velsen. In 2008 deed Miss Dada ook de Lexion in Zaandam aan tijdens Disco-Train en vanaf 2008 reisde ze naar de Luxor Live in Arnhem om daar platen te draaien. Af en toe draaide ze ook op privé-feesten, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten.

Sinds 2022 is DJ Miss Dada met regelmaat te zien en te horen op het podium van het Patronaat in haar hometown Haarlem en de podia waarmee zij samenwerken, zoals aan het strand in Bloemendaal.